Otkrivanje suradnika

Za što smo plaćeni?

Neka od kasina koja pregledavamo mogu nam nadoknaditi troškove pisanja tekstova i dati nam referentne veze. Ako se registrirate na mjestu kasina pomoću ove veze, dobit ćemo malu napojnicu bez dodatnih troškova za vas.

Za što smo odgovorni?

Odgovorni smo za istinitost recenzija kasina do datuma objave. Trudimo se da budu ažurni i provjeravamo činjenice svaki mjesec. Međutim, nemamo utjecaja na resurse trećih strana. Zamjerke zbog bilo kakvih promjena uvjeta i uvjeta, vrijednosti bonusa, raspona igara i drugih aspekata igara trebaju se uputiti izravno platformama za kockanje.

S naše strane, bili bismo vam zahvalni ako nam date povratne informacije o bilo kakvim netočnostima na našoj stranici. Slobodno ispunite obrazac na stranici Kontaktirajte nas.

Zašto možete vjerovati recenzijama GamblingORB-a?

Mi smo brzorastuća međunarodna mreža platformi za recenzije kasina. GamblingORB nije samo ime – to je brend čija reputacija. Iza svakog retka teksta stoje stvarni ljudi koji poput vas provode svoje slobodno vrijeme kockajući u online kasinima. Želimo podijeliti našu strast s vama i nadamo se da ćete imati dobro iskustvo na našoj stranici i da ćete se ponovno vratiti. Više o našim vrijednostima možete pročitati na GamblingORB početnoj stranici.

Povratak na vrh